Proeverijen-+-logo

Proeverij op locatie

Een bourgondische proeverij bij u thuis! Alles wordt verzorgd. De wijnen, de hapjes, luxe glaswerk. U hoeft niets te doen, behalve ons binnen te laten.  Dit alles kan vanaf €19,95 p.p. (minimaal 10 personen). Daarnaast ontvangt u 10% korting op de nabestelling van wijn. 

Een wijnbar op de vrijmibo of een proeverij bij uw bedrijf? Ook dat kan! 

Neem meteen contact op via:

info @wijnromein.nl

of bel 06-29099498

Heerlijke hapjes

Een enorme kaasplank waar je u tegen zegt. Moinkballs van de Green Egg. Heerlijk gevulde champignons. U roept en wij  kijken naar de mogelijkheden!

SPeciaalbieren

Niet iedereen houdt van wijn?! (Ongelofelijk)

We kunnen ook speciaalbieren toevoegen aan de proeverij. Zo is er voor ieder wat wils. Onze speciaalbieren komen van verschillende Nijmeegse brouwerijen. 

Het is natuurlijk ook mogelijk om alleen speciaalbieren te schenken. Dit kan uiteraard ook met bijpassende hapjes!

Thema proeverij

Wilt u een proeverij met een bepaald thema? Grand Cru Champagnes, Barolo ontdekken, alleen maar biodynamische wijn of een selectie aan wijnen die alleen met de voeten getreden is? Laat het weten en we kijken samen naar de mogelijkheden! 

contact

Zin in een wijn of bier proeverij gekregen? Stuur een mail naar info@wijnromein.nl of bel 06-29099498

Wanneer u zelf geen geschikte locatie hebt voor een proeverij kunnen wij in overleg kijken naar een mooie locatie in de buurt. 

Wij zijn gevestigd in Nijmegen. Is de locatie verder dan 10 km vanaf Nijmegen? Dan vragen wij een vergoeding voor de reiskosten. 

 

WhatsApp chat